Редактор: e-mail: Кадър БТВОт Има такъв народ направиха предложение първото заседание на

...
Редактор: e-mail: Кадър БТВОт Има такъв народ направиха предложение първото заседание на
Коментари Харесай

Мария Капон: Има такъв народ предложи парламентът да заседава в сградата на Народно събрание, а не в партийния дом

Редактор: 

e-mail: 

Кадър БТВ

От " ИТН " направиха предложение първото съвещание на 45-ото Народно заседание да се организира в остарялата постройка на Народното събрание. " Демократична България " и госпожа Манолова подкрепихме това предложение съвещанията да се водят в Народното събрание, където написа " Съединението прави силата ".

Това сподели Мария Капон от " Изправи Се! Мутри вън " в " Лице в лице " по бТВ.

Днес бяха съвещания, тъй че сигурно първото съвещание ще се организира там, където народните представители се заклеват, по този начин както изисква Конституцията. Оттам нататък ще има гласувания и ние ще имаме оферти. Стана ясно, че с изключение на ГЕРБ, които се съпротивляваха, всички останали партийни групи са съгласни с това, съвещанията да се водят в същинската постройка на Народното събрание. Това дали има система за гласоподаване или не, това е механически проблем, който може да бъде решен. Нормално е първото съвещание като стартира, когато са структурират групите, ще има най-вероятно оферти, и председателски съвет ще вземе решение какво би трябвало да направи администрацията, тъй че да бъдем в постройката, която е Народно заседание. Така да кажа, ние желаеме да бъдем в постройката на Народното събрание, а не в партийния дом, сподели още Мария Капон.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР